N I K I


Mijn naam is Niki, ik ben geboren in 1988.
In 2016 ben ik officieel gestart met mijn eigen praktijk NIKI VOETREFLEX in Den Bosch.
Ik heb de 3-jarige HBO opleiding tot Voetreflex-Plus Therapeut gevolgd bij Total Health. Daarnaast heb ik een bijscholing gevolgd voor Comprehensive Healing.

Ik heb de geweldige resultaten mogen ervaren van VoetreflexPlus bij het opruimen van mijn eigen emotionele en fysieke trauma’s en blokkades. Ik vind het heel bijzonder om nu zelf als Therapeut mensen op deze manier te mogen helpen. De mooie resultaten die dat vaak al op korte termijn geeft bij volwassenen en kinderen. Zodat zij zich bewust worden hoe het ook anders kan.

Mede door mijn eigen zwangerschappen ben ik geïnteresseerd geraakt in het behandelen van vrouwen die graag zwanger willen worden of zwanger zijn.
Vandaar dat ik mij verder heb gespecialiseerd in VoetrelfexPlus voor zwangere vrouwen en baby- en kinderVoetrelfex.

Omdat ik zelf Hoogsensitief (HSP) ben heb ik extra bijscholing gevolgd om mensen die Hoogsensitief zijn verder te kunnen helpen en begeleiden door middel van Voetreflex en Healing Therapie. Hooggevoeligheid is een prachtige kwaliteit, maar je moet wel weten hoe je ermee om moet gaan. Ik vind het heel bijzonder als ik mensen hiermee mag begeleiden. Uiteraard met beide benen op de grond!

Voor mij is het belangrijk om te leren luisteren naar je lichaam, emoties en intuïtie. Daarop vertrouwen betekent voor mij:

Volg je hart, want dat klopt altijd!

N I K I

“Het is altijd een cadeautje om van Niki een voetreflex massage te krijgen. Of het nu is voor ontspanning of om iets aan te pakken wat me dwars zit, ze weet altijd de juiste massage te geven” – Nadine