Contact

N I K I VOETREFLEX


Contactgegevens:

Bereikbaar tijdens werkdagen (maandag, woensdag en vrijdag)

06-50547545

info@nikivoetreflex.nl

ADRES
Sluiskeshoeven 55 (ingang zit aan de achterkant van het huis, de blauwe poort, tegenover nummer 25)

5244 GP Rosmalen (Gemeente Den Bosch)

KvK nummer: 66423090

Per ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook mijn praktijk voldoet aan deze eisen.

Sinds 25 mei 2018 zijn alle therapeuten verplicht clienten te attenderen op hun rechten met betrekking tot privacy en het verwerken van persoonsgegevens (Wet op Privacy). Het gaat in mijn praktijk met name om persoonsgegevens zoals naam, adres, e-mailadres etc. Deze gegevens heb ik nodig om o.a. mijn administratie en facturen volgens de wettelijke eisen te registreren. Indien een cliënt een consult boekt, gaat hij/zij akkoord met het privacybeleid (zie document), zodat de Wet op Privacy volgens de wet wordt nageleefd.
Wet op Privacy – Formulier

“Niki’s kracht is dat ze letterlijk en figuurlijk doortastend te werk gaat. Ze bevraagt, voelt aan, koppelt terug, checkt en geeft ruimte. Daardoor is het steeds een behandeling die subtiel aansluit op dat wat zich aandient. Daarbij zet ze verschillende technieken in. Ze begeleid een helingsproces op realistische en spirituele wijze vanuit haar kracht en gezondheid” – Sylvia