Tarief

Elk VoetreflexPlus consult is inclusief:

  • Voetenbadje
  • Persoonlijk advies (met name over voeding en leefstijl)

VoetreflexPlus consult | €60
Combinatie van Westerse en Chinese Voetreflex-massage
Organen in balans brengen, afvalstoffen afvoeren, blokkades behandelen.

VoetreflexPlus ontspanningsmassage | €60
Ontspanning van voeten en onderbenen

Zwangerschaps-Voetreflex | €60
Behandeling gericht op zwangerschap, hormoonhuishouding en zwangerschapskwalen. Ook voor vrouwen met een zwangerschapswens.

Baby en kinder Voetreflex | €60
Consult voor kinderen met lichamelijke, mentale of emotionele klachten.

Energetische Voetreflex massage |  €60
Zoals een auramassage, chakramassage of metamorfosemassage

Japanse Kobido gezichtsmassage | €60
Ontspannende gezichtsmassage op basis van Japanse drukpunten in het gezicht. In Japan wordt deze techniek ook wel de ‘natuurlijke facelift’ genoemd.

Healing met Biosensor  | €60 per uur
Een healing in combinatie met de biosensor is bedoeld om onrust weg te halen, het lichaam een energie-boost te geven of blokkades waar je bewust of onbewust last van hebt weg te halen. Dit kunnen blokkades zijn die ontstaan zijn in dit leven maar ook zelfs al in vorige levens. Ook kun je antwoord krijgen op bepaalde vragen die voor jou belangrijk zijn. Denk bij deze vorm van healing aan aan fysieke klachten aanpakken bij de kern, bepaalde emoties die loskomen, mensen of situaties in je leven die je triggeren, vragen die je bezighouden, je missie in dit leven achterhalen etc. Jouw eigen energie en onderbewustzijn geeft aan welke blokkade op dit moment mag worden opgeruimd of welke informatie belangrijk voor jou is.

Healing op afstand | €60 per uur 
Een healing op afstand in combinatie met met de biosensor is mogelijk voor zowel volwassenen als kinderen. Hierbij geef ik telefonisch toelichting over de blokkades die ik heb gevonden en mogen weghalen. Soms zijn het blokkades uit het huidige leven maar soms ook uit vorige levens. Ook kun je zelf vragen indienen die ik meeneem tijdens de healing om mogelijk antwoord op te krijgen.

Cadeaubon
Het is ook mogelijk om een massage cadeau te geven. Er zijn verschillende cadeaubonnen verkrijgbaar voor een behandeling naar keuze.

* Bij annulering binnen 24 uur wordt het consult wel in rekening gebracht.

“Na een Voetreflex massage bij Niki voel ik me veel lichter dan voordat ik kwam. Ik merk dat blokkades zijn weggenomen. Niki is zeer kundig en voelt precies aan wat je nodig hebt. Ik krijg vaak nog wat extra advies of tips over voeding, leefwijze en persoonlijke aandachtspunten. Het voelt als een totaalbehandeling” – Hanneke